2009. október 5., hétfő

Vasárnap


Ma úgy volt, hogy Brian kivisz a forgatásra, mert elég nagyszabásúnak ígérkezik a dolog, de a sors közbeszólt. Reggel Dian hívott kétségbe esve, hogy jól vagyok-e, mert hallott a balesetről, és nagyon aggódik. Mivel nagyon szaggatott a vonal, végül SMS-ben értekeztünk, de részleteket nem árult el. Rögtön ezután Tania írt, hogy minden okés-e velem, és belőle végre sikerült kihúznom, mi is történt. Kiderült, hogy felrobbant egy ballon a forgatáson (hatalmas piros labdák potyogtak vona az égből), és a forró gáz 37 embert sebesített meg. Minden helyi újság lehozta, teljes a felfordulás, és a pánik a rossz PR miatt. Remélem mindenki hamar felépül, és egyik cégre nézve sem lesznek komolyabb következményei a dolognak. Nyomasztó ez az egész.

Ma még furábbat ettem, mint tegnap. Fura golyók úsztak a levesemben, csak remélni merem, hogy valamiféle májgombóc volt, és nem makiherelevest rendeltem.


A délutánom nem volt valami mozgalmas: DVD, úszás, DVD. Épp mikor leértem a medencéhez akkor szólalt meg a mecsetben az ének. Nem tudom megmagyarázni, de ilyenkor mindig rossz érzés fog el. Félelmetes, ahogy az egész várost betölti ez a dallamtalan fura nyelven mormolt monoton valami…ráadásul naponta 4szer. Konkrétan frászt kapok tőle. Ráadásul egyre többet gondolok a forgatáson történtekre is…szomorú vasárnap.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése